Міст Патона у Києві перевантажено заторами через ремонт

Що треба знати водіям та пасажирам приватного та громадського транспорту

У Києві через ремонтні роботи міст Патона перевантажено заторами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

Водіїв попередили, що через ремонт на мосту Патона ускладнено рух приватного та громадського транспорту. Киян та мешканців столиці закликали планувати свої маршрути заздалегідь.

"У зв'язку з проведенням ремонтних робіт контактної лінії громадського транспорту на бульварі Миколи Міхновського, рух транспорту ускладнений в напрямку моста Патона", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Подробиці щодо завершення ремонтних робіт поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що важливі мости у Києві через річку Дніпро можуть рухнути у будь-яку мить. За даними технічних експертів, 90% мостів у столиці є аварійними. Серед них — міст Метро, Південний міст та міст Патона. Це найбільш аварійні та найнебезпечніші споруди через річку Дніпро у столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, що Північний міст у Києві закриють на ремонт. На будівельні послуги автомобільного шляхопроводу через річку Дніпро готові витратити десятки мільйонів гривень.

Читайте також про ремонт аварійних станцій метро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися