Комендантська година у Києві дратує киян на шляху до роботи

До столичної влади звернулися з петицією щодо роботи громадського транспорту

У Києві обурені роботою громадського транспорту під час дії режиму воєнного стану в Україні. Як повідомляють "Коментарі", про це йдеться у зверненні до депутатів Київської міської ради.

Автор петиції №12879 Владислав Соболь звернувся до столичної влади із закликом повернути курсування громадського транспорту у Києві на час закінчення дії комендантської години — з п’ятої ранку. Пропозиції виклав у петиції до Київської міської ради.

"Багато людей їдуть на роботу до сьомої ранку, а іноді й до шостої ранку. Не у всіх є можливість дістатися до місця роботи на власному авто, а метро не охоплює всі райони міста", — йдеться у зверненні до влади столиці.

На думку автора петиції, якщо громадський транспорт у Києві курсуватиме з п’ятої ранку, це значно полегшить життя людям, які їдуть на роботу дуже рано.

У зверненні до Київської міської ради йдеться про такі позиції:

·       розглянути можливість повернення раннього курсування громадського транспорту;

·       зробити розклад більш зручним для людей, які їдуть на роботу;

·       збільшити кількість маршрутів вранці.

Для розгляду у Київській міській раді петиція має зібрати шість тисяч голосів. Збір підписів триває. Підтримати пропозицію до столичної влади можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на найбільш зруйнованих ділянках міжнародної траси Київ — Харків у Київській області почали ремонт. Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області заявила, що плановий ремонт на цьому об’єкту не робився вже дуже довго.

Нагадаємо, у Верховній Раді вирішили тестувати мера Києва Віталія Кличка та його команду на ефективність роботи у період воєнного стану в Україні. Як та хто перевірятиме столичну владу — цікавились "Коментарі". 

Читайте також, що у Києві надовго закриють рух автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

28 лютого 2024, 21:37

Петиція не набере голосів, оскільки переважна кількість киян їздять на 8 або 9 ранку на роботу

Юрій

28 лютого 2024, 21:33

ufo, це ти, вівця тупа, називаєш своїх співвітчизників "бидло у столі"? Закрити рота, доки тобі його тобі не порвали. Шваль російська

Юрій

28 лютого 2024, 21:27

Ви ж зрозумійте, що водії фізично не зможуть до 5 ранку прибути, враховуючи той же комендантський час

ufo

26 лютого 2024, 18:46

Я вообще не сильно понимаю смысл комендантского часа вне прифронтовых районов по состоянию на сейчас. Вот какой в этом практический смысл? Держать быдло в стойлах? Создать людям как можно больше неудобств? Зачем? Потенциальные диверсанты могут свободно ходить и днем, да и ночью тоже, если прямо очень будет нужно. Пропуска спокойно продаются, были бы деньги. Сколько было случаев, когда пропусками пользовались люди, которые к военным и близко отношения не имеют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися