Погода у Києві та Київській області різко змінилась

Який прогноз дали синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області найближчими днями буде змінюватись погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на Український гідрометцентр.

У Києві та Київській області у неділю, 17 березня, буде сильний вітер, хмарна погода з проясненнями, у другій половині дня — дощ. Пориви вітру будуть зі швидкістю від 5 до 10 метрів на секунду. У Києві температура повітря вдень коливатиметься від 10 до 12 градусів тепла вдень, у Київській області — 8-13 градусів вище нуля.

"У Києві 17 березня буде дуже тепло, до +13 градусів. Очікується дощовий день. Візьміть парасолі, дощовики і йдіть у ботанічний сад. Чи будь-який інший, гарно дихатиметься", — уточнила прогноз погоди синоптик Наталка Діденко.

На початку тижня у Києві похолоднішає. Погода у столиці знову зміниться. Температура повітря у Києві в понеділок, 18 березня, коливатиметься від нулю до двох градусів тепла вночі, вдень — 4-6 градусів із позначкою плюс. Вночі — помірний дощ та мокрий сніг, вдень — дощ. Погода буде хмарною з проясненнями.

"Хто яку погоду любить, суху чи дощову — таку й обирайте собі. Бо з понеділка погода повернеться до теперішнього стану — температура повітря знизиться на 3-6 градусів. Буде свіжо, стримано, хоча не надто холодно", — зазначила синоптик Наталка Діденко.

Потеплішає у Києві з середи, 20 березня. Повітря прогріється вдень до восьми градусів тепла. Погода буде хмарною з проясненнями та невеликими дощами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чорнобильській зоні зафіксували незаконні рубки дерев та розорювання земель заповідника. Про результати перших перевірок — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, екологи виявили знищені дерева у Київській області. Порушення законодавства зафіксували у лісі, де ростуть підсніжники під час експедиції за рідкісними рослинами. Лісники зрубали дерева у лісі біля села Іванковичі.

Читайте також, які чарівні квітки знайшов столичний поцінувач природи.

Джерело: https://www.meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися