Київський зоопарк подарував чарівним птахам новий дім (ФОТО)

Як виглядають та де побачити унікальних бешкетників

Київський зоопарк показав нову оселю для унікальних папуг. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

У Київському зоопарку особливо уважно стежать за поведінкою птахів та інших питомців весною. Це особливий період для створення нових родин та появи потомства.

"Із приходом перших теплих днів наші птахи переселяються до сонячних вуличних осель. Однією з таких є нова оселя для наших папуг-монахів", — зазначили у Київському зоопарку.

Подивитись на зграї зелених бешкетників можна за фазендою сіамангів на центральному вході Київського зоопарку. Побачити нову оселю папуг можна також на фото.

Вартість квитка на відвідування Київського зоопарку при покупці онлайн — 140 гривень (дорослий), 90 гривень (дитячий). Ціни на квитки у касі — 150 гривень (дорослий), 100 гривень (дитячий).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський зоопарк отримав нових рідкісних тварин. Дикі кішки оселились у столичному закладі після порятунку з зони бойових дій. До Київзоо сервалів привезли з Донецької області волонтери. Зоозахисники врятували тварин з Курахово — на них можна подивитись на відео

Наприкінці лютого в Оболонському районі Києва провели сеанс реабілітації українських військових та їхніх родин за участі тварин. У Київському зоопарку розповіли про черговий етап соціального проєкту — виїзний сеанс зоотерапії.

Нагадаємо, у Києві подали заяву до поліції на контактний зоопарк. Відвідувачі поскаржились зоозахисникам на жахливі умови утримання диких тварин. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як рейдери захопили землю лісового фонду під Києвом.

Джерело: https://zoo.kyiv.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися