Унікальні тварини допомогли військовим та дітям у Києві (ФОТО)

Київський зоопарк показав приклад зоотерапії

В Оболонському районі Києва провели сеанс реабілітації українських військових та їхніх родин за участі тварин. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київський зоопарк.

У Київському зоопарку розповіли про черговий етап соціального проєкту. Для українських військових організували виїзний сеанс зоотерапії. Це відбулося у Бучанському районі Київської області.

Приймала ласкавих тварин з Київського зоопарку Пуща-Водиця. У медичному закладі в історичній місцевості Києва разом з батьками отримали задоволення діти. Київський зоопарк побажав українським військовим та їхнім сім’ям продовжити допомагати з реабілітацією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський зоопарк отримав нових рідкісних тварин. Дикі кішки оселились у столичному закладі після порятунку з зони бойових дій. До Київзоо сервалів привезли з Донецької області волонтери. Зоозахисники врятували тварин з Курахово — на них можна подивитись на відеоТорік Київський отримав нових питомців також з Донбасу. У Києві врятували диких кішок та показали фото красунь та красенів.

Нагадаємо, у Києві подали заяву до поліції на контактний зоопарк. Відвідувачі поскаржились зоозахисникам на жахливі умови утримання диких тварин. Подробиці — за посиланням.

Тим часом під час повномасштабної війни в Україні столичний забудовник почав нищити ліс на Осокорках. Мова йде про скандал навколо нових недобудов у Києві поблизу двох озер. 

Читайте також, як рейдери захопили землю лісового фонду під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися