На Київщині американці планують масштабне будівництво

Це допоможе для повноцінної реабілітації захисників

У рамках свого візиту до Вашингтона мер міста Буча Анатолій Федорук підписав угоду про співпрацю щодо будівництва модульної лікарні у Ворзельському старостаті Київщини. Ця угода є не лише декларацією намірів, але й конкретними юридичними зобов'язаннями трьох сторін: AMC Healthcare, Ukraine Focus та міської ради Бучі.

Про це повідомляє очільник Бучанської громади.

Згідно з угодою, американська сторона буде виготовляти, доставляти та встановлювати будівлю, в той час, як українська сторона облаштує майданчик, готує фундамент та підводить комунікації. Мер Анатолій Федорук вважає, що цей великий проєкт сприятиме створенню умов західного зразка для повноцінної реабілітації українських захисників, які повертаються додому. У

Раніше було оголошено про плани створення на Київщині цьогоріч лікарні відновного лікування та реабілітації для військовослужбовців Збройних Сил України. Локацію вже визначено, і розчищення місцевості вже розпочато.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що в Оболонському районі української столиці планують знести будівлю величезного заводу – йдеться про підприємство "Лакма", яке хочуть продати під забудову житловим комплексом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися