У Києві влітку розпочнуть ремонт мосту Метро: який буде проїзд транспорту

В українській столиці влітку 2024 року планують розпочати ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро

В українській столиці влітку 2024 року планують розпочати ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у Київській міській державній адміністрації журналістам видання Економічна правда.

За словами чиновників, міська влада планує розпочати ремонт дорожніх автопроїздів мосту Метро влітку, але пообіцяла, що рух мостом для приватних автомобілів перекриватися не буде.

Зазначається, що для естакади метро небезпеки немає, є проблеми з автопроїздами. Підсилюватимуть міст знизу. Під час робіт звужуватимуть смуги, перекидатимуть рух з одного боку на інший, але перекриватимуть повністю не будуть.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть кардинально змінити роботу мостів через Дніпро, йдеться про вимогу відкрити пішохідні переходи під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на сайті Київської міської ради.

За словами авторів, мешканці столиці вже не раз скаржилися, що під час оголошення повітряної тривоги дістатися правого берега на лівий і навпаки майже немає можливості. Зазначається, що під час повітряної тривоги зелена гілка метро не з'єднує лівого та правого берега міста.

Там сказано, що дістатися або до Дарницького району неможливо. Люди годинами чекають відбою тривоги на станціях "Видубичі" та "Осокорки". Відстань між станціями становить близько 4 км, що можна подолати пішки менш як за годину, а за допомогою засобів мікромобільності – ще швидше.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися