На Київщині показали як відновлюють зруйновані росіянами будинки (ФОТО)

У будинку були вибиті вікна та двері, зруйновані стіни, перекриття та покрівля

У Бучі на Київщині триває капремонт п’ятиповерхового будинку на вулиці Києво-Мироцькій. Це  — один з об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

До війни у багатоповерхівці на 48 квартир мешкало понад 100 людей. Внаслідок обстрілів навесні 2022 р. будівля зазнала пошкоджень. У будинку були вибиті вікна та двері, зруйновані стіни, перекриття та покрівля. Значних пошкоджень зазнали внутрішні приміщення та інженерні мережі.

Наразі тут триває капремонт. Фахівці демонтували пошкоджені конструкції будівлі, плити перекриття, та встановили нові. Відновлено перекриття горища, виконано утеплення. Будівельники облаштували покрівлю та замінили вибиті вікна. Підрядник працює над влаштуванням фасадної теплоізоляції з подальшим облицюванням зовнішніх стін. Проводиться ремонт місць загального користування та  ремонт пошкоджених квартир. У будинку відремонтують інженерні мережі, системи опалення, водостічну систему. Відновлять благоустрій прилеглої території.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що жителі Ірпеня скаржаться на те, що вони не можуть придбати житло за нараховані компенсації. Проблема полягає в низькому коефіцієнті розрахунку вартості 1 м² зруйнованих квартир старого житлового фонду в рамках програми єВідновлення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися