П’яні та охочі стрибнути з мостів: як пройшов тиждень на пляжах Києва

Про найчастіші правопорушення, які зафіксували у зонах відпочину у столиці, розповіли у КМДА

У червні у Києві почастішали правопорушення, пов’язані із вживанням алкоголю у громадських місцях, зокрема — на пляжах столиці. Про це розповів директор Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації (КМДА) Роман Ткачук, передають "Коментарі".

За його словами, цього тижня київські рятувальники зупинили 264 охочих стрибнути з мостів у воду та не допустили купатися 147 людей у стані алкогольного сп’яніння.

"Аж у 1346 випадках не допущено розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, також зупинено 223 плавзасоби в зоні купання", — сказав Ткачук.

Підрозділи КАРС "Київська служба порятунку" 30 разів виїжджали, щоб попередити надзвичайні ситуації та задля ліквідації їх наслідків у затоці Наталка, повідомляють у КМДА. У мерії додали, що понад 90 охоронців КП "Муніципальна охорона" щодня цілодобово патрулюють столицю — охороняють медичні та навчальні заклади, парки та сквери.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рятувальники Київської області перевели в пасивний режим операцію з пошуку тіла загиблого чоловіка, який потонув разом зі своїми дітьми у Київському морі. Трагедія трапилася під час відпочинку на воді. На четвертий день поблизу селища Лебедівка в акваторії Київського водосховища місцеві мешканці знайшлитіло загиблого.

Ще одна вражаюча історія трапилась цього тижня на Київському водосховищі. Під час пошуку потонулого батька двох дітей рятувальники знайшли ще трьох людей, яких вдалося врятувати. З них — п’яна жінка, від якої дитина стрибнула у воду, щоб самотужки дістатися берега. Дитину знайшли за один кілометр від човна та три кілометри від берега. У воді дівчинка пробула близько двох годин, дуже змерзла й була вкрай знесилена. Коли ж її доставили на берег до батьків, з’ясувалося, що вони були у стані алкогольного сп’яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися