Мешканців Києва попередили про грозу та шквали вітру

Синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов з 26 червня

У Києві у суботу, 26 червня, синоптики прогнозують грозу, місцями град та шквали сильного вітру. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометцентру.

У столиці на суботу 26 червня очікується шквальний вітер швидкістю 15-20 м/с. За даними синоптиків, грозові дощі розпочнуться вдень та триватимуть до кінця тижня. Температура повітря на вихідних значно не зміниться: у суботу вдень 31-33 градусів тепла, у неділю вдень 28-30 градусів тепла. Температура повітря вночі 26-27 червня коливатиметься від 20 до 22 градусів тепла.

Нагадаємо, 22 червня столицю зачепила пилова буря "Астраханський суховій", а додатковим фактором погіршення метеорологічної ситуації стало посилення вітру у Києві до 20 м/с. Явище смогу, яке спостерігали кияни, спровокувало різке підвищення температури повітря у столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україні через 30-40 років буде загрожувати опустелювання величезних територій. За даними вчених, через глобальні зміни клімату, Україна переходить в зону надвисоких температур й погодних катаклізмів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися