На трасі "Київ — Чоп" зіткнулися автобус та вантажівка (ФОТО)

Дорожна-транспортна пригода сталася вранці 29 червня

На автодорозі "Київ — Чоп" 29 червня близько четвертої ранку сталася ДТП з потерпілими — зіткнулися пасажирський автобус та вантажівка. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, водій вантажівки Volvo скоїв зіткнення з пасажирським автобусом Neoplan через те, що не дотримався безпечної дистанції. В автобусі були 40 пасажирів, вони не постраждали, повідомили у поліції.

Внаслідок ДТП травмовано пасажира вантажівки. Проте постраждалий від шпиталізації відмовився. На місці аварії працюють слідчі. Водіїв просять врахувати інформацію по ДТП та за можливості утриматися від поїздки за вказаним маршрутом.

Нагадаємо, у Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянська зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом.

У Києві на Брест-Литовському шосе сталася ДТП, внаслідок якої загинули три людини. У Святошинському районі столиці зіткнулися фура DAF та легковий автомобіль Volkswagen Passat. ДТП трапилася на 19 кілометрі шосе. Після зіткнення обидві машини загорілися. Також вогонь охопив вантаж фури. Внаслідок аварії загинули двоє пасажирів легковика та пішохід, який перебігав дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися