Як у Києві рятують п’яних відпочивальників на Дніпрі (ВІДЕО)

У столиці з екскурсійного теплоходу у річку впав пасажир напідпитку

У Києві поблизу моста Патона чоловік випав із екскурсійного теплоходу у річку Дніпро. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України, інформують "Коментарі".

Як розповів інспектор сектору превенції відділу поліції в річковому порту "Київ" Олександр Оболонський, поліцейські надали незнайомцю рятувальний круг і допомогли йому вибратися із води. За його словами, з’ясувалося, що потерпілий був напідпитку, тому під час відпочинку на кораблі не втримався і впав за борт. Від швидкої допомоги відпочивальник відмовився.

"Прибувши на місце нами було виявлено громадянина, який знаходився у воді і не міг самостійно добратися до берега й потребував допомоги. У подальшому за допомогою рятувального круга цього громадянина було врятовано, доставлено до берега та передано працівникам медичної допомоги", — повідомив інспектор сектору превенції відділу поліції в річковому порту "Київ" Олександр Оболонський.

У поліції просять киян і гостей міста поводитися відповідально під час відпочинку на воді, зокрема — не вживали алкоголь, не пірнали у незнайомих зонах і не запливали за буї.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, лише за минулий тиждень на водних об’єктах Києва загинуло вісім людей. Загалом з початку 2021 року у столиці на водоймах загинуло 26 людей, з них 15 — на річці Дніпро.

Нагадаємо, у п’яти водоймах Києва зафіксували перевищення норм щодо вмісту кишкової палички: у воді на пляжах "Пуща-Водиця", "Троєщина", "Тельбін", "Вербний" і "Веселка". Киянам і гостям столиці не рекомендують купатися у цих водоймах, а використовувати вказані зони виключно для пляжного відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рятувальники Київської області перевели в пасивний режим операцію з пошуку тіла загиблого чоловіка, який потонув разом зі своїми дітьми у Київському морі. Пошукові роботи були завершені 23 червня, оскільки чоловік потонув ще 20 червня разом із дітьми біля селища Лебедівка у Вишгородському районі Київської області. Трагедія трапилася під час відпочинку на воді. На четверту добу тіло батька двох дітей знайшли місцеві мешканці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися