У мерії Києва затримали агресивного відвідувача (ВІДЕО)

Конфлікт у приміщенні Київської міської державної адміністрації ледь не закінчився бійкою

У Київській міській державній адміністрації затримали агресивного відвідувача, який вдарив людину. Про це йдеться у сюжеті ТК "Київ", інформують "Коментарі".

За даними очевидців, у приміщенні Київської міської державної адміністрації конфлікт ледь не закінчився бійкою через те що чоловік вдарив іншого. На інцидент відреагували поліцейські, які охороняють адміністративну будівлю.

Агресивного відвідувача затримано. За попередніми даними, чоловік, який розпочав конфлікт, був на підпитку. Окрім того, затриманий нецензурно висловлювався на адресу правоохоронців. Подробиці інциденту поки що невідомі.

 

Нагадаємо, у Києві п’яний чоловік наніс ножове поранення працівнику швидкої медичної допомоги. Надзвичайна подія сталася у Дніпровському районі столиці. На вулиці Генерала Жмаченка у квартирі між матір’ю та п’яним сином виник конфлікт. Жінка викликала швидку медичну допомогу. Місцевий житель, побачивши лікарів, підійшов до одного із медиків та ударив його ножем у живіт, зазначають у поліції. Після цього киянин втік з місця події, проте його згодом затримали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгороді кілька молодих людей поховали живцем свого знайомого після конфлікту, який виник на грунті спільного вживання алкоголю. Троє молодих людей поховали живцем свого товариша по п'янці, розпиваючи перед цим алкоголь в підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Під час застілля знайомий товаришів почав конфлікт з одним з них, який швидко переріс в бійку. Спочатку один чоловік накинувся на кривдника, а після до нього приєдналися інші. Вони били потерпілого до тих пір, поки той не перестав подавати ознаки життя, після чого перенесли його до найближчих могил, де викопали півметрову яму, куди й помістили тіло, присипавши його землею. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися