У Києві відкрили доступ до "платного" пляжу: що відомо

На Гідропарку зносять незаконний паркан в зоні відпочинку

У Києві на місці колишнього паркану на Гідропарку ще залишаються стовпчики, вивезення конструкцій огорожі ще не завершене, але кияни та гості столиці вже можуть вільно підходити до пляжу, де ще кілька днів тому за вхід охоронці брали гроші. Про це йдеться в сюжеті ТК "Київ", інформують "Комментарии".

Працівники "Київблагоустрою" планують завершити демонтаж незаконного забору найближчим часом. Він перекривав киянам і гостям столиці доступ до пляжу на території Гідропарку. Зараз поблизу пляжу "Молодіжний" комунальники столиці демонтують незаконно встановлені конструкції, які блокували прохід до водойми.

Як прокоментувала прессекретар комунального підприємства "Київблагоустрій" Ольга Носовець, конструкції, які демонтують комунальники, встановлені незаконно. За її словами, суперечок із власниками незаконного паркану щодо демонтажу конструкції не було.

"Ніяких суперечок не було, все пройшло тихо. Напередодні працівники "Київблагоустрою" внесли припис з вимогою надати дозвільні документи на розміщення. Оскільки дозвільні документи в комунальне підприємство "Київблагоустрій" не надійшли, сьогодні ми приїхали на демонтаж", — пояснила прессекретар підприємства.

Довжина огорожі складає понад 100 метрів, її демонтаж вже майже завершено. Паркан знаходиться на території одного з пляжних клубів Києва.

Нагадаємо, в Києві понад 10 років триває боротьба між забудовником і активістами навколо забудови Совських ставків, проте є реальні перспективи, що тут незабаром з'явиться парк і "зелена" зона відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у п'яти водоймах Києва перевищений вміст кишкової палички. Перевищення норм виявили у воді на пляжах "Пуща-Водиця", "Троєщина", "Тельбін", "Вербний" та "Веселка". Киянам і гостям столиці не рекомендують купатися в цих водоймах, а використовувати ці зони тільки для пляжного відпочинку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

2 липня 2021, 23:06

Доблесть. А за чей счет? Это же мошенничество. Кого привлекли?

Вася Краник

2 липня 2021, 18:53

И самое главное,кто заплатит за демонтаж 100 метров этого забора,киевлчне со своего кармана,или те черти что его незаконно установили? Ответа так и не прочел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися