У Києві перевірили торгові точки та ринок: що виявили (ФОТО)

У столичній поліції розповіли про результати рейдів по районах міста

У Києві правоохоронці провели рейд місцями незаконної торгівлі сигаретами у трьох районах столиці, а також перевірили ринок "Троєщина". Про результати рейдів розповіли у пресслужбі столичної поліції, передають "Коментарі".

Під час рейдів місцями стихійної торгівлі у Святошинському, Дарницькому та Дніпровському районах Києва правоохоронці виявили десять торгових точок, де продавали сигарети без акцизних марок. Торгівля велася "з рук" на вулицях столиці, зазначають у поліції.

За результатами перевірок у нелегальних продавців контрафактної продукції вилучили п’ять тисяч пачок сигарет. Їхню вартість оцінюють у понад 200 тисяч гривень. На торгівців склали адміністративні протоколи. За нелегальний продаж тютюнових виробів їм загрожує штраф від 6800 грн до 13600 грн, інформують правоохоронці.

Окрім того, столичні поліцейські перевірили ринок "Троєщина", що у Деснянському районі Києва. Там правоохоронці виявили 26 іноземних громадян, які під приводом навчання та працевлаштування незаконно перебували в Україні. Деяким з виявлених нелегалів загрожує штраф до 5100 грн або примусова депортація, зазначили у поліції.

picture

За даними столичної поліції, відносно 18 іноземців склали адміністративні протоколи. Трьох з цих громадян помістили до пункту тимчасового перебування іноземців в Чернігівській області. Окрім того, із 26 іноземців відносно 12 прийнято рішення про депортацію. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міжнародному аеропорті "Бориспіль" затримали українця, який намагався незаконно ввезти в Україну коштовне каміння — діаманти вартістю 2 млн грн. Окрім того, неподалік відселеного міста Прип’ять, що у Київській області, виявили двох іноземців, які проникли на заборонену територію Чорнобильської атомної електростанції незаконно заради екстремального туризму. Сталкерами виявилися громадяни Польщі та Німеччини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

3 липня 2021, 12:01

А почему этими вопросами не заниматься ежедневно? Автопатрули спокойно проезжают по улицам, не обращая внимания ни на стихийно возникшие торговые точки, мне интересно а вообще то участковые в настоящее время в полиции существуют или нет, они что проходя по своей территории не видят этого бардака? Раньше в милиции существовала административная служба, которая обращала внимание на санитарное состояние вокруг магазинов, домов и т.п., при выявлении нарушений составлялся админпротокол и направлялся для принятия решения в админкомиссию района. таким образом в районах наводился порядок, а что делается сейчас для наведения порядка? Кто может ответить на этот вопрос?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися