Яка краса: що незвичайного з квітів створили у Києві (ВІДЕО)

На Співочому полі чекають прихильників позитиву

У Києві на Співочому полі в спеку цвітуть півмільйона квітів. Про емоції від відвідування зони відпочинку журналісти "Коментарів" запитали у киян і гостей столиці.

Зараз у Києві на Співочому полі можна побачити диких тварин, зроблених із квітів і декоративних рослин. Експозиція з крокодилами, черепахами, страусами та іншими тваринами, виготовлена з квітів, працює з 18 червня в столичному парку "Співоче поле".

"Я дуже люблю цей парк. Це - неймовірні враження. Ти бачиш навколо себе квіти, квіти, втілені в різні фігури, моделі. Ти розумієш, що вони зів'януть, але це життя. Тут можна подумати над цим, а ще подумати - скільки сил потрібно на одну квіточку", - розповіла "Коментарям" одна з відвідувачок парку.

Жінки емоційніше реагують на квіти, тому що для них важливо зберігати спокій у складних ситуаціях в житті, вважає вона.

"Коли ти відчуваєш себе морально погано, це позначається на твоїй родині. Ти відчуваєш додатковий тиск, потім - вважаєш себе винуватою, але коли ти просто говориш - я піду в душ, а потім - ми можемо дихати, видихати, дивитися іншу картинку - життя повертається до тебе, складності не зникають, але можна знайти сили, щоб їх подолати. Квіти не для всіх, але це теж чийсь праця і складнощі", - зазначила одна з відвідувачок Співочого поля.

Жінка також розповіла, що чоловікові під час їх відпочинку важливо, щоб відпочила вона, але для чоловіків дуже важливі не квіти, а інфраструктура: де посидимо, де поспілкуємося, де туалет?

Нагадаємо, в Співочому парку, щоб створити об'ємні фігури на металевих конструкціях і деревах, використали понад 500 тисяч квітів-однорічників. Дикі тварини створені з таких квітів як альтернатери, цинерарія, бегонія, колеус, петунія, сурфінія і сальвія.

Виставка "Дикі тварини" триватиме до 1 серпня. Вхід безкоштовний для дітей до трьох років, пенсіонерів, багатодітних сімей, учасників бойових дій на Донбасі, людей з інвалідністю I і II груп та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися