Стрілянина у Києві: в МВС розповіли про стан пораненого поліцейського

Подробиці про поранення правоохоронця повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко

У Києві поліцейський, в якого у Голосіївському районі столиці вистрелив чоловік, отримав серйозне поранення руки. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

За його словами, патрульний поліцейський Сергій отримав вогнепальне поранення від так званого "голосіївського стрілка". Під час виконання своїх службових обов’язків у правоохоронця вистрелили картеччю з мисливської рушниці, зазначив Геращенко.

"Зараз хірурги лікарні імені Шалімова своїми золотими руками збирають кістки кисті Сергія до купи… Сергій служить у поліції два роки та отримує зарплатню близько 14 тисяч гривень — це менше ніж отримують у Києві водії таксі та маршруток, які, як правило, не ризикують життям та здоров’ям заради інших", — заявив заступник міністра внутрішніх справ України.

Геращенко також звернувся до українців і  попросив поважати й шанувати роботу поліцейських. Він також додав, що постраждалий поліцейський залишиться працювати в лавах Національної поліції, навіть якщо не зможе за станом здоров’я бути патрульним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Надзвичайна подія сталася у Києві на проспекті Голосіївський, 58.

Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". На місці події знаходилися кілька нарядів поліції, а також керівництво Національної поліції, столичної поліції та спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва сталася бійка зі стріляниною біля супермаркету, внаслідок якої був поранений боєць Збройних сил України. У військовослужбовця та його побратимів виник конфлікт із перехожим, який був серйозно озброєний.

Крім того, у Святошинському районі Києва затримали чоловіка, який може бути причетний до стрілянини з вікна квартири. Правоохоронців наприкінці червня викликали місцеві мешканці до багатоквартирного будинку на вулицю Академіка Єфремова. Люди скаржилися, що чули постріли та крики з четвертого поверху будівлі. Деталі інциденту читайте у матеріалі "Коментарів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися