На трасі з Києва до аеропорту "Бориспіль" нові обмеження (ФОТО)

Через ремонтні роботи змінено схему руху транспорту

На трасі з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" нові обмеження щодо руху транспорту під час проведення ремонтних робіт. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Водіїв попередили, що через капітальний ремонт автобану "Київ — Бориспіль" з 9 до 14 липня змінили дорожній рух на під’їзді до аеропорту "Бориспіль".

"На період проведення ремонтних робіт рух транспорту в напрямку аеропорту "Бориспіль" буде здійснюватися через шляхопровід по зустрічній смузі", — інформують у Патрульній поліції.

Маршрут транспорту водіїв просять планувати завчасно та врахувати нові обмеження.

picture 

Нагадаємо, у Київській області вдень та вночі триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали облаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Через ремонтні роботи було перекрито проїзд з Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснювався по проїзду у напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня. З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Окрім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Павел

10 липня 2021, 09:43

А со стороны Борисполя как организован въезд к аэропорту?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися