На під’їзді до аеропорту "Бориспіль" утворились величезні затори (ВІДЕО)

Про ситуацію на головному автобані з Києва до летовища розповіли очевидці та пояснили правоохоронці

З боку Києва на під’їзді до аеропорту "Бориспіль" утворились величезні затори. Про це повідомили очевидці у пабліку "Київ оперативний", передають "Коментарі".

Водіїв попередили про ситуацію на трасі "Київ — Бориспіль", де наразі тривають ремонтні роботи. Окрім того, в аеропорті "Бориспіль" нагадали, що відсьогодні на цій трасі діють нові обмеження, про що раніше інформували у Патрульній поліції Києва.

Через капітальний ремонт автобану "Київ – Харків – Довжанський" з 9 до 14 липня змінилидорожній рух на під’їзді до аеропорту "Бориспіль". Відсьогодні рух транспорту в напрямку аеропорту "Бориспіль" здійснюється через шляхопровід по зустрічній смузі. У Патрульній поліції просили водіїв врахувати нові обмеження та завчасно планувати маршрут.

Нагадаємо, у Київській області вдень та вночі триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали облаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Через ремонтні роботи було перекрито проїзд з Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснювався по проїзду у напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня. З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Окрім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області. 

Читайте также