На Троєщині у Києві знову виявили нелегальних мігрантів

Про черговий рейд правоохоронців розповіли у столичній поліції

У Києві під час відпрацювання Деснянського району столичні правоохоронці виявили дев’ятьох іноземних громадян, які незаконно перебували на території України. Про це розповів начальник управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Києві Денис Дем’янюк, передають "Коментарі".

Чергове відпрацювання Деснянського району столиці провели співробітники управління міграційної поліції столичного главку та працівники управління міграційного контролю Державної міграційної служби Центрального міжрегіонального управління у Києві та Київської області.

Під час рейду на ринку "Троєщина" правоохоронці виявили дев’ять іноземних громадян, які перебували в Україні незаконно, повідомив начальник управління міграційної поліції ГУ Нацполіції у Києві Денис Дем’янюк. Він зазначив, що нелегалів доставили до управління Державної міграційної служби у Києві та Київської області.

"Нами було встановлено, що чоловіки прибули на територію нашої держави під приводом майбутнього працевлаштування, але в них закінчився законний термін перебування на території України", — пояснив начальник управління міграційної поліції ГУ Нацполіції у Києві.

Відносно іноземців склали адміністративні протоколи. За порушення правил перебування в Україні їм загрожує штраф від 1700 до 5100 гривень. Окрім того, щодо чотирьох іноземців прийнято рішення про примусову депортацію, додали у поліції Київа.

Нещодавно у Києві правоохоронці провели рейд місцями незаконної торгівлі у трьох районах столиці, а також перевіряли ринок "Троєщина". Там поліцейські виявили 26 іноземних громадян, які під приводом навчання та працевлаштування незаконно перебували в Україні.

Нагадаємо, у лютому 2021 року група нелегальних мігрантів — іноземці, у яких закінчився термін перебування в Україні були виявлені поліцією Києва в Подільському районі столиці. Чоловіки прибули в Україну нібито для навчання в столичних вишах, але насправді вони мали на меті потрапити до країн Євросоюзу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


влад

10 липня 2021, 12:23

По какому пути они к нам попадают?Видно схема отработанная и прибыльная! Что некому ее поломать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися