Коли відремонтують трасу "Київ — Одеса": названа дата

Дорога не витримує навантаження автомобільного потоку та навіть дощів

На трасі "Київ — Одеса" після зсуву ґрунту розпочали активні відновлювальні роботи. Про це розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, передають "Коментарі".

Наразі крайня права смуга руху на ділянці траси "Київ — Одеса" біля села Троїцьке перекрита, нагадав очільник Міністерства інфраструктури. За його словами, тут проводяться активні відновлювальні роботи. Завершити ремонт аварійної ділянки планують до 3 серпня, повідомив Кубраков.

Міністр наголосив, що траса "Київ — Одеса" не витримує навантаження, тому що її капітально не ремонтували 15 років, а зсув ґрунту після надмірних опадів показав, що основа дороги була влаштована неякісно. Інтенсивність руху на трасі "Київ — Одеса" одна з найвищих в Україні. За кілька років влада обіцяє зробити цю дорогу взірцевою.

Нагадаємо, у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці. Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 частково обмежать рух. Обмеження діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття траси стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе та вулицею Академіка Заболотного. Роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський", яка з'єднує Київ та міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити наприкінці серпня. Трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також, як змінюється траса "Київ – Літочки – Кіпті" під час ремонтних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися