У Києві триває підготовка до військового параду (ФОТО)

У столиці для курсантів парадних батальйонів розгорнули наметовий табір

У Києві розгорнули наметовий табір, де розмістили курсантів парадних батальйонів Національної академії Державної прикордонної служби України (ДПСУ). Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають "Коментарі".

Табір, де курсанти готуються до участі в параді до 30-річчя Дня Незалежності України, розташований на території Окремої комендатури охорони та забезпечення Державної прикордонної служби.

Відзначається, що підготовку до військового параду курсанти-прикордонники і військовий оркестр Національної академії Держприкордонслужби почали ще у вузі. З 20 липня їх тренування будуть проводитися на території комендатури, а також на аеродромі ДП "Антонов". На тренувальних майданчиках учасники параду будуть удосконалювати стройову виучку в складі зведених розрахунків.

Нагадаємо, в центрі Києва три дні пройдуть масштабні фінальні репетиції військового параду до 30-річчя Дня Незалежності України. Підготовка до свята в центрі столиці триватиме три дні - 18, 20 і 22 серпня. У дні репетицій параду до Дня Незалежності роботодавців, офіси яких розміщені або прилягають до Майдану Незалежності, вулицях Хрещатик, Великої Васильківської і проспекту Перемоги, просять скоротити робочий день для працівників.

У Києві в день святкування 30-ї річниці незалежності України 24 серпня на Хрещатику і Майдані Незалежності проведуть   урочистий концерт і військовий парад Збройних сил України  з прольотом авіації в складі повітряної колони сил безпеки і оборони, збройних сил країн-партнерів, а також артилерійським салютом на Трухановому острові.

У 2019 і 2020 роках на День Незалежності в Києві військовий парад не проводився. У минулому році президент України Володимир Зеленський заявив, що військова техніка потрібна на Донбасі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом до річниці Дня Незалежності з'явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік аеропорту Бориспіль.

Герб України висіяли понад 406 тисяч насінин. Державний символ 138 метрів у  ширину і більше 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метрів. 8 липня герб гігантських розмірів визнали національним рекордом України.

Крім того, у військовому параді в День Незалежності України вперше візьмуть участь прикордонні собаки. Як готують до свята чотирилапих - дивіться на порталі "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ал

21 липня 2021, 17:56

деньги не куда девать? еще и сватов за наши деньги перевели на МОВУ!!! и какому штатскому министру обороны пришло в то место где мозги переворачивать автомат на параде! если вы ходили сами вы понимаете какой это бред особенно еще и черные очки!

Антифашист

21 липня 2021, 17:21

Ну и кому он на XУЙ нужен ваш парад.)) Вот когда станете реально независимыми ,вот тогда и празднуйте .А так чисто для отмывания бабла и в очередной раз набивание кошельков политиков ,а народ пусть и дальше голодает и нищает .))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися