Мер Києва Кличко екстремально відзначив день народження разом з братом Володимиром (Фото/Відео)

Міський голова столиці Віталій Кличко екстремально Відзначив свій 50-й день народження разом з братом Володимиром. Молодший брат мера Києва приготував для нього насичену програму. Про це Володимир Кличко повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Володимир Кличко приготував старшому братові сюрприз, влаштувавши ранковий заплив в басейні на 50 кіл. Після цього брати Клички занурилися в літак, щоб стрибнути з парашутом, Віталій стрибнув першим, проте Володимир не тільки встиг приземлитися першим, але і зняв політ брата на парашуті в кольорах національного прапора України.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, скільки заробив міський голова української столиці Віталій Кличко за червень 2021 року. Його зарплата вперше за 2021 рік перевищило суму в 70 тисяч гривень. Про це  повідомили в Київській міській державній адміністрації у відповідь на запит.

Повідомляється, що зарплата мера Віталія Кличка перевищила 70 тисяч гривень, а його заступники отримали від 42,1 до 119,1 тисячі гривень. Точна зарплата градоначальника за червень 2021 року склала 70 245 гривень, з яких 51 743 гривні - посадовий оклад, 10740 гривень - відпускні та 7761 гривень - інші витрати. Після сплати 13 698 гривень податків і зборів мер Києва отримав 56 547 гривень "чистими". Надбавок і премій в червні Кличко не отримував.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися