У Києві на Майдані перестали працювати фонтани: що сталося

У центрі української столиці на Майдані Незалежності тимчасово перестали працювати фонтани через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства КМДА "Київводфонд".

Повідомляється, що фонтани тимчасово не працюють на парній частині Хрещатика, де йдуть ремонтні роботи на пішохідній зоні. Йдеться про малих фонтанах, які припинили функціонувати з 22 липня.

Ремонт ділянок покриття на Майдані проводять дорожники Шевченківського району, інші фонтани на головній площі столиці працюють згідно з графіком з вівторка по неділю з 12:00 до 23:00, а світломузичне шоу - з 20:30 до 23:00.

Нагадаємо, що в центрі української столиці на Європейській площі почав руйнуватися один з підземних переходів. Там обсипається плитка прямо зі стелі. Про це повідомили на сторінці "Київ оперативний" в Facebook.

Жителям Києва радять обережніше проходити даний підземний перехід, оскільки існує ризик отримати серйозну травму. На відео можна помітити, що зі стелі в переході падає плитка, а біля сходинок лежать дрібні частини плитки, котра впала і розбилася.  Про постраждалих інформації немає.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися