На трасі з Києва до Борисполя готуються до нанесення розмітки (ФОТО)

Оновлення Бориспільської траси триває

На трасі "Київ – Харків – Довжанський" фрезерують та асфальтують лівий проїзд у напрямку Києва, а на правому — готуються наносити розмітку. Про це повідомили на офіційній сторінці державної програми "Велике будівництво", передають "Коментарі".

Головну трасу з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" ремонтують цілодобово. Дорожники вже завершили на трасі "Київ – Харків – Довжанський" влаштування асфальту по правому проїзду та готуються до нанесення розмітки. Зараз на трасі з Києва до Борисполя фрезерують зношене покриття та влаштовують щебенево-мастиковий асфальтобетон по лівому проїзду. Окрім того, ремонтують підземні переходи та зупинки громадського транспорту, а також встановлюють бар‘єрне огородження.

Водіям нагадали, що на трасі "Київ – Харків – Довжанський" тимчасово закрито проїзд у напрямку Києва. Рух в обидві сторони здійснюється по проїзду у напрямку Борисполя.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху діятиме два місяці - з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це з 22:00 18 липня до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Раніше в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити вкінці серпня. Трасу з Києва в аеропорт "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також про те, що в результаті затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ - Одеса" стався зсув. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформовано дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ - Одеса".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися