На Київщині триває ремонт траси "Миронівка — Канів" (ФОТО, ВІДЕО)

Як змінюється дорога під час ремонту

На Київщині у рамках президентської програми "Велике будівництво" триває ремонт траси "Миронівка — Канів". Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Київської області, передають "Коментарі".

Загалом у межах Київщини на трасі "Миронівка — Канів" цьогоріч планують відремонтувати 19 кілометрів автошляху, з них 11 кілометрів дороги до Канева буде з бетонною основою. Наразі дорожники вже влаштували п’ять кілометрів дороги з бетонною основою. Під бетон уклали геотекстильний матеріал та влаштовують перший шар асфальтобетону.

Ремонтні роботи на дорозі "Миронівка — Канів" ведуться на ділянці, що проходить по селу Маслівка. Тут трасу розширили на один метр, облаштували водовідведення та вклали нижній шар асфальтобетону. Тут також облаштують зупинки громадського транспорту, тротуари, розмітку та нові дорожні знаки.


Комунальники повідомили, що через проведенням ремонтних робіт рух транспорту від Миронівки у напрямку села Козин закрито до 1 вересня. Об'їзд для легкового автотранспорту здійснюється через селище Салів у напрямку Миронівки. Вантажівки тимчасово прямують через населенні пункти Маслівка, Потік та Зеленьки з виїздом на дорогу "Київ— Знам'янка".

В "Укравтодорі" нагадали, що дорога Р-09 "Миронівка — Канів" має загальну протяжність 38,5 км. Траса проходить через Київську та Черкаську області. Більшу її частину на Київщині відремонтують цього року.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху діятиме два місяці - з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це з 22:00 18 липня до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Раніше в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити вкінці серпня. Трасу з Києва в аеропорт "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також про те, що в результаті затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ - Одеса" стався зсув. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформовано дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ - Одеса".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Макс

24 липня 2021, 12:41

Так як вони роблять наврядчи відкриють 1 вересня,але якщо і так,то роблять нової дороги в три рази менше ніж вони зіпсували,пустивши перегружені фури через села, ямковий ремонт ніяк там не допоможе,на морі хвилі менші ніж на там! Роблять 40км, зіпсували до невпізнання 120км МОЛОДЦІ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися