На трасах до Києва встановили нові камери: фото та адреси локацій

У Патрульній поліції столиці розповіли про розташування камер

На кількох трасах в напрямку Києва запрацюють автоматичні камери фіксації порушень Правил дорожнього руху (ПДР). Про розташування нових камер розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Одинадцять нових автоматичних камер фото та відеофіксації порушень Правил дорожнього руху почнуть працювати з опівдня 26 липня. Вони розташовані на автомобільних дорогах Житомирської та Кіровоградської областей, а також у Кропивницькому та Харкові. Камери контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Розташування камер у Кіровоградській області:

— 248 км+169 автодороги М-05 у напрямку Одеси (обмеження швидкості 110 км/год);

— 253 км+462 автодороги М-05 у напрямку Києва (обмеження швидкості 110 км/год).

Розташування камер у Житомирській області:

— 94 км+461 автодороги М-06 у напрямку Києва (обмеження швидкості 110 км/год);

— 94 км+686 автодороги М-06 у напрямку Житомиру (обмеження швидкості 110 км/год);

— 97 км+297 автодороги М-06 у напрямку Києва (обмеження швидкості 110 км/год);

— 97 км+627 автодороги М-06 у напрямку Житомиру (обмеження швидкості 110 км/год);

— 158 км+305 (с. Березівка, Житомирського р-ну) автодороги М-06 у напрямку Рівного (обмеження швидкості 50 км/год).

Розташування камер у Кропивницькому:

— вул. Яновського, 65,  у напрямку вул. Ушакова (обмеження швидкості 50 км/год);

— вул. Холодноярська, 196, у напрямку вул. Короленка (обмеження швидкості 50 км/год);

— вул. Полтавська, 40, у напрямку пл. Дружби Народів (обмеження швидкості 50 км/год).

Розташування камер у Харкові — проспект Московський, 118, у напрямку вул. Соїча (обмеження швидкості 50 км/год).

За даними Патрульної поліції, локації розташування камер автофіксації обрали через значну кількість виявлених на них порушень швидкісного режиму. Через це на цих ділянках часто траплялися аварійні ситуації та ДТП з тяжкими наслідками.

Кропивницький і Харків стануть другим та третім обласними центрами після Києва, в яких запрацюють камери автофіксації, додали у поліції.

Нагадаємо, на Київщині в рамках президентської програми "Велике будівництво" триває ремонт траси "Миронівка — Канів".

Загалом у межах Київщини на трасі "Миронівка — Канів" цьогоріч планують відремонтувати 19 кілометрів автошляху, з них 11 кілометрів дороги до Канева буде з бетонною основою. Ремонтні роботи на дорозі "Миронівка — Канів" ведуться на ділянці, що проходить по селу Маслівка. Тут трасу розширили на один метр, облаштували водовідведення та вклали нижній шар асфальтобетону.

На трасі "Київ – Харків – Довжанський" зараз фрезерують та асфальтують лівий проїзд у напрямку Києва, а на правому — готуються наносити розмітку. Головну трасу з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" ремонтують цілодобово. 

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть у напрямку вулиці Заболотного. Через це з 22:00 18 липня до 30 жовтня на Кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Раніше в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити вкінці серпня. Трасу з Києва в аеропорт "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також про те, що в результаті затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ - Одеса" стався зсув. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформовано дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ - Одеса".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися