У Києві перекриють рух на Чоколівському бульварі: деталі (Карта)

Столична влада тимчасово обмежить рух транспорту на з'їздах із Чоколівського бульвару в Солом'янському районі Києва через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 29 липня до 07:00 30 липня. На бульварі завершують роботи по середньому ремонту дорожнього покриття. У ніч на п'ятницю буде облаштовано нове покриття на з'їздах і заїздах на бульвар, зокрема з вулиць Волинської, Антонова, Мацієвича і заїзді на Севастопольську площу.

Під час проведення робіт рух буде частково перекриватися. Об'їхати можна буде з 21:00 до 01:00 з бульвару на Севастопольську площу і вулицю Донецька, а з 01:00 до 07:00 з бульвару на вулицю Волинська. Рух на самому Чоколівському бульварі перекривати не будуть.

TnLShn1lxsnXxZuboPzbNlBpJ.jpeg

Нагадаємо, що з толічние влади тимчасово обмежили рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися