З Києва до Борисполя можна дістатися нічним потягом

"Укрзалізниця" додала ще один рейс зі столиці до аеропорту "Бориспіль"

Через зростання попиту пасажирів на маршруті з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" "Укрзалізниця" додала ще один рейс і збільшила пасажиромісткість наявних рейсів. Про це повідомили у пресслужбі перевізника, передають "Коментарі".

Новий рейс відправлятиметься з Києва у вечірній час — о 22:01, прибуватиме до аеропорту "Бориспіль" — о 22:42. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 23:04 і прибуватиме до Києва о 23:48.

Окрім того, у найбільш навантажені години ще на трьох рейсах буде курсувати здвоєний рейковий автобус Pesa. Це дозволить збільшити кількість місць для пасажирів удвічі, зазначають в "Укрзалізниці". Раніше перевізник вже додавав ще один рейковий автобус Pesa за цим напрямком. Це дозволяє перевозити за один рейс 162 пасажири замість 81. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити наприкінці серпня. Трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Нагадаємо, у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці.

Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 частково обмежать рух. Обмеження діятиме до 19 вересня. Причиною перекриття траси стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе та вулицею Академіка Заболотного. Роботи виконуються разом із комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Рахель

1 серпня 2021, 08:47

В разгар отпусков задумали дорогу ремонтировать, а вам не кажется что это вредительство, впрочем как и ремонты дорог зимой, весны и осени нам мало...ничего нового...

Николай

31 липня 2021, 17:58

А расписания нигде в аэропорту НЕТ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися