Погода у Київській області: синоптики розповіли, де очікуються дощі

Поточний тиждень видасться дощовим для Київської області. За даними метеорологів, серед тижня буде лише один день, коли мокру погоду змінить сонячна.

Як повідомляє Укргідрометцентр, сьогодні, 2 серпня, на території всієї Київської області очікується дощ. Температура повітря вдень складе від 23 до 25 градусів тепла. До ночі стовпчик термометра покаже до 17 градусів вище 0.

Вівторок, 3 серпня, стане єдиним сонячним днем протягом усього робочого тижня в Київській області. Вдень очікується від +25 до +27 градусів, а вночі - до +16 градусів.

З середи в міста Київської області знову повернеться дощова погода. Так, 4 серпня на території всіх міст області очікуються грозові зливи. Температура повітря вдень складе від +25 до +27 градусів, а до ночі опуститься до +16 градусів.

У четвер, 5 серпня, грозові дощі також триватимуть на території всіх міст області. Вдень очікується від 23 до 25 градусів тепла. Вночі - від +14 до +16 градусів.

6 серпня, в останній робочий день цього тижня, погода теж не порадує мешканців області. Протягом усього дня будуть грозові зливи. Температура повітря буде від 23 до 25 градусів вище 0, а до ночі опуститься до +16 градусів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло читачам про те, що в Київській області відбудеться планове відключення світла. У нашому матеріалі ви зможете дізнатися, в яких районах і коли відключать світло.

Також сайт інформував про те, що в Києві змінили режим роботи маршруток. Детальніше про це ми розповіли у нашому матеріалі.


Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися