У Білій Церкві з'явиться нова алея: як вона буде виглядати (ФОТО)

У департаменті Білоцерківської міськради показали, як виглядатиме алея

Місто Біла Церква, що на Київщині, скоро поповниться "Алеєю Олімпійської слави". Про це інформує видання Крокус, посилаючись на департамент ЖКГ Білоцерківської міськради.

За словами джерела, в рамках реалізації проєктів-переможців громадського бюджету 2020 року, біля стадіону "Трудові резерви" з'явиться "Алея Олімпійської слави"

Відомо, що автором проєкту є Юрій Даценко. Спочатку, за його задумом, алея повинна була з'явитися на бульварі Олександрівському. Але коли проєкт вже був розроблений, для алеї вибрали більш відповідне місце, тобто біля стадіону.

Як повідомляють в департаменті ЖКГ Білоцерківської міської ради, реконструкцію вже розпочато. В ході роботи буде облаштована площа біля центрального входу в стадіон, буде відремонтована тротуарна частина, встановлені іменні плити, а також територія алеї буде озеленена.

Також в департаменті показали, як виглядатиме алея після реконструкції і як виглядає зараз.

picture


picture

У пресслужбі також підкреслили, що це лише приблизний малюнок того, як буде виглядати алея. Дерева будуть високими, а щебінь замінять різними кущами та квітами. Буде також ще кілька цікавих моментів, які городянам не показали на малюнку.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві побудують найбільший спортивний комплекс в Україні. Концепцію нового об'єкта презентували в Офісі президента України. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що владу Києва просять захистити від забудови парк "Теремки". Жителі столиці стурбовані знищенням каскаду озер і зони відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гетьман Сывочолый

6 серпня 2021, 22:39

На 500млн потянет

Виталий

3 серпня 2021, 15:18

Лучше заасфальтируйте тротуар возле Крытого рынка

Павел

3 серпня 2021, 10:56

Интересно...прошел ли этот проект на предмет одобрения архитекторами города?...это же вторая коллонада ЭХО!!!только хуже и по пропорциям явно не интересна....и кольца олимп.и мишку еще_как же без этого...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися