У Києві демонтують опори на Подільсько-Воскресенському мосту (Фото)

Столична влада продовжує роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського моста в Києві. На цей раз йде демонтаж тимчасових опор біля Труханового острова. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олег Тоцький.

За його словами, тимчасова підтримка моста біля Труханового острова значно зменшилася і продовжує втрачати свою форму. Тимчасові конструкції були необхідні при зведенні опор переправи.

Нагадаємо, що раніше голова столиці Віталій Кличко заявив, що влада почала роботи з будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину поряд з роботами по добудові Подільсько-Воскресенського моста.

Метро на Троєщину неможливо побудувати без відкриття Подільсько-Воскресенського моста, який недобудований досі. Він сказав, що метро закладено в "тілі" моста, а сьогодні тривають проектні роботи. Кличко підкреслив, що не розповідатиме казок і сказав, що метро на Троєщину можна побудувати за 4-5 років.

У профільному комунальному підприємстві, яке є балансоутримувачем Подільсько-Воскресенського моста повідомили, що відповідно до робочих графіків по виконанню будівельних робіт, попередньо, відкриття автомобільного руху на переправі планується в 2021 році. Рух на Подільському мосту планують запустити від заїзду з Набережної-Хрещатицькій і вулиці Верхній Вал на Подолі до вулиці Оноре де Бальзака на лівобережній Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися