Центр Києва закриють для руху транспорту: подробиці

У центрі української столиці через масштабні репетицій святкування 30-ї річниці Незалежності України буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це повідомили у пресслужбі Шевченківської районної державної адміністрації.

Відомо, що 18, 20 і 22 серпня будуть проведені репетиції військового параду до Дня Незалежності 24 серпня. Репетиції проходитимуть на Майдані Незалежності, Хрещатику, вулиці Велика Васильківська та проспекті Перемоги.

У місцях проведення репетицій і святкових заходів буде обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, що столична влада планує тимчасово обмежити рух на Хрещатику через проведення змагання з перетягування вантажівок, яке пройде біля будівлі мерії. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що з 11:00 до 20:00 14 серпня на проїжджій частині Хрещатика, біля будинку №36 (будівля КМДА) відбудеться змагання з перетягування вантажівок "Тракпул чемпіонат", в якому візьмуть участь 20 атлетів. Під час проведення змагань рух на головній вулиці столиці буде обмежено.

Також тимчасово обмежено рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися