Зміни в погоді в Київській області: рятувальники попереджають про небезпечні метеорологічні явища

Сьогоднішній день повинен був бути єдиним сонячним протягом усього робочого тижня. Однак в пресслужбі ДСНС Київської області попередили, що несприятлива погода все ж проявить себе сьогодні.

Як повідомляє джерело, в перебігу наступних кількох годин в Київській області очікуються небезпечні метеорологічні явища. До півночі вируватиме сильний вітер і гроза, А вже з 12 години, за прогнозами синоптиків, почнеться злива.

У прогнозі на 4 серпня також відбулися деякі зміни. Раніше метеорологи попереджали про зливи на території всієї країни, проте ж тепер зазначено, що зливи пройдуть виключно в західних областях. В цей день у всіх містах Київської області буде хмарна погода.

picture

5 серпня дощ з грозою пройде тільки в Києві. У містах області знову буде хмарно. Температура повітря протримається від 25 до 27 градусів протягом дня.

picture

Нагадаємо раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що синоптики дали прогноз погоди в Київській області на поточний тиждень. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал повідомляв про те, як в серпні святкуватимуть День Незалежності в столиці. Президент Володимир Зеленський розповів про комплекс заходів на цей день. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися