Як у Києві будують Оболонський пішохідний міст (ВІДЕО)

Як виглядає зона забудови з висоти пташиного польоту

У Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту. Про це повідомили в Оболонській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Підготовчі роботи до будівництва мостового переходу почали зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. в Оболонській районній державній адміністрації Києва зазначили, що довжина Оболонського мосту складе 72,4 метрів, а його ширина — 4,5 метри.

Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян та гостей столиці.

У середині липня блогер Сергій Мухлинін зняв відео з висоти пташиного польоту, як триває будівництво пішохідного мосту в парку "Наталка" на Оболонський острів. 

тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. 

Нагадаємо, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Блогер Сергій Мухлинін показав, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

Тим часом у затоці на столичних Осокорках триває будівництво парку "Прибережний" площею у 7,5 гектарів. Як відбувається створення нової зони відпочинку, дивіться на порталі "Коментарі". Наразі на Осокорках облаштовують зелену зону площею у понад два гектари. У парку є вихід до водойми та пляж, раніше на цій території було звалище будівельного сміття.



Читайте также