У Київській області дівчина намагається виселити з будинку неугодних родичів (ВІДЕО)

Дівчина наполягає на тому, щоб її родичі швидше звільнили будинок

У місті Буча, що на Київщині, цілу родину намагається виселити з будинку їх родичка. Дівчина стверджує, що є єдиною спадкоємицею і власницею цього будинку.

Глава сім'ї Олександр розповів, що живе в це будинку з 2009 року. Тоді він приїхав знайомитися з тещею і так і залишився разом з родиною там жити. У березні поточного року жінка померла. Далі відкрилося питання зі спадщиною.

"Через те, що була відсутня будинкова книга, на той момент відкривати провадження міг тільки державний нотаріус, який нам відмовив через відсутність документів", - зазначив Олександр.

Незабаром сім'я дізналася, що племінниця тестя Олена називає себе єдиною спадкоємицею і на цей момент судиться з Бучанським міською радою, щодо цієї ділянки. Дівчина наполягає на тому, щоб її родичі швидше звільнили будинок.

При особистій зустрічі з Олександром дівчина запропонувала йому допомогу в перевезенні речей з дому. Однак родина чоловіка в корені не згодна залишати будинок.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що громаді Київської області повернули гуртожиток на узбережжі Азовського моря. До цього взимку 2020 року гуртожиток намагалися приватизувати з грубим порушенням вимог законодавства. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області чоловік хотів помститися сусідові та випадково завдав йому збитків на 500 тисяч гривень. Подробиці події читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися