У центрі Києва частково обмежать рух: подробиці (КАРТА)

Водіїв попередили про обмеження на вихідних

У центрі Києва у суботу, 7 серпня, частково обмежать рух транспорту через ремонтні роботи. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунальників, рух транспорту буде частково обмежений на вулиці Хрещатик із 8:00 до 17:00. На цій дорозі будуть виконувати поточні ремонтні роботи, інформують в КК "Київавтодор". У суботу, 7 серпня, ремонтувати будуть ділянку дороги від вулиці Прорізної до Алеї Героїв Небесної Сотні. Під час ремонтних робіт рух буде частково обмежено. Рішення виконувати ремонт у вихідний ухвалили, щоб менше впливати на трафік, пояснили у комунальній корпорації "Київавтодор".

picture 

Окрім того, столична влада тимчасово обмежить рух на Гаванському мосту через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Часткове перекриття руху буде діяти з 21:00 6 серпня до 21:00 10 серпня. На переправі виконають поточний ремонт. Роботи будуть проходити в напрямку Поштової площі — з вулиці Набережно-Рибальська на вулицю Набережно-Хрещатицька. Основний етап робіт планують виконувати вночі, щоб менше впливати на трафік у Києві. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метрів, а його ширина — 4,5 метри. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян та гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хлоя

7 серпня 2021, 20:01

Где карта?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися