У Києві перекриють рух на Святошино: деталі (Карта)

Столична влада тимчасово обмежить рух транспорту на вулиці Чистяківська у Святошинському районі Києва через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що обмеження руху на вулиці Чистяковській буде діяти з 9:00 до 19:00 7 серпня, дорожники завершать середній ремонт покриття. Протягом 7 серпня облаштований верхній шар покриття на ділянці від вулиці Галаганівської до проспекту Перемоги. Роботи будуть виконані у вихідний, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час робіт рух транспорту буде частково перекрито, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки й незручності.

Нагадаємо, що столична влада також тимчасово обмежила рух на Гаванському мосту через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті.

Відомо, що часткове перекриття руху буде діяти з 21:00 6 серпня до 21:00 10 серпня, на переправі виконають поточний ремонт дорожнього покриття. Роботи триватимуть в напрямку Поштової площі (з вулиці Набережно-Рибальська на вулицю Набережно-Хрещатицька).

Основний етап робіт планується виконувати в нічний час доби, щоб менше впливати на трафіку місті, під час проведення робіт рух буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки й незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хлоя

6 серпня 2021, 14:55

И где бля карта?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися