"Укрзалізниця" запустила нові поїзди з Києва: список

В "Укрзалізниці" почали збільшувати кількість поїздів, які прямують на південь і захід України. Цього разу запускають два додаткових поїзди до Рахова й Одеси. Про це повідомили у пресслужбі компанії-перевізника.

Відомо, що, починаючи з 6 серпня, починає курсувати нічний поїзд Київ-Рахів, який відправлятиметься з Києва по парних числах о 14:28, а назад із Рахова — по непарних числах о 18:20.

Також з 9 серпня починає курсувати ще один потяг сполученням Київ-Одеса, рейси якого будуть здійснюватися до кінця літа через день по непарних числах. З Києва він буде відправлятися о 00:55, а назад з Одеси буде відходити 13:33.

Нагадаємо, що недавно на центральному залізничному вокзалі української столиці поїзд міської електрички переїхав чоловіка, який лежав на шляхах. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що поїзд переїхав чоловіка, залишивши його без нижніх кінцівок. Біля платформи "Північна" близько 19:00 1 серпня міська електричка переїхала п'яного чоловіка, що лежав на шляхах. Його терміново госпіталізували з відрізаними ногами. Про стан чоловіка і його особистість поки нічого не відомо.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися