На Хрещатику відбудеться шкільний ярмарок

Подробиці розповіли організатори

У центрі Києва з 14 по 15 серпня відбудеться загальноміський шкільний ярмарок, присвячений підготовці до нового навчального року. Про це розповіли організатори заходу — комунальне підприємство "Київський міський магазин", передають "Коментарі".

Шкільний ярмарок працюватиме із 9:00 до 20:00 на вулиці Хрещатик. На ньому організатори обіцяють величезний асортимент шкільних товарів від українських і зарубіжних виробників. На ярмарку можна буде придбати шкільну форму, рюкзаки, зошити, книжки та інші необхідні для навчання товари.

У ярмарку в центрі столиці візьмуть участь київські виробники та підприємці з різних областей України. Шкільний ярмарок відбуватиметься на непарному боці тротуару вулиці Хрещатик — від будинків № 13/2 до № 23-А. Відвідати захід можна в межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, Національний музей історії України у Другій світовій війні оновив експозицію. Відтепер у Києві працює оновлена виставка сучасної військової техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до 30-річчя Незалежності України відбудеться музичний фестиваль під назвою "Ковчег Україна: 10 століть української музики". На концерті об’єднають українські музичні ритми від давніх духовних співів до сучасної класики.

У фестивалі "Ковчег" візьмуть участь Святослав Вакарчук, Джамала, Аліна Паш, ДахаБраха, Сергій Жадан, а також молодіжний симфонічний оркестр України, хор "Дударик", солісти академічної музики та інші. Відвідати фестиваль "Ковчег" запрошують всіх охочих. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися