У Києві на місяць перекрили рух перед Севастопольською площею (КАРТА)

У Солом'янському районі столиці перед Севастопольською площею частково перекрили рух на вулиці Народного Ополчення через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що рух на вулиці Народного Ополчення перекрили до 10 вересня. Дорожники проводитимуть середній ремонт покриття. Оновлювати дорогу будуть на ділянці від вулиці Смілянська до Севастопольської площі. Під час проведення робіт рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі через проведення капітального ремонту. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що часткове перекриття руху буде діяти з 7 серпня до 26 вересня. На проспекті починають масштабний капітальний ремонт. На першому етапі роботи будуть проводитися на ділянці від вулиці Приозерна до вулиці Архипенка в напрямку станції метро "Оболонь".

На магістралі оновлять систему зливової каналізації, облаштують нову проїжджу частину та асфальтне покриття. На проспекті також з'являться велодоріжки й оновлені тротуари. На час проведення робіт рух буде частково обмежено.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Водитель

10 серпня 2021, 08:45

И где карта, петухи?

Василий..

10 серпня 2021, 07:59

Влад, так по всей Украине. Незаконная власть пытается внушить людям свою незаменимость...

Влад

9 серпня 2021, 19:43

Припоцаные,перерыли весь Киев.сделали в одном месте быстро,перешли в другое.Сука ездить нельзя....

Alex

9 серпня 2021, 15:55

Ярик, и не дай бог дожди... Будет, как на проспекте Бандеры - прям по лужам понакладывают асфальт. А потом асфальт послазит слоями и никто не будет понимать, как же так. Ведь все технологии соблюдались

Ярик

9 серпня 2021, 12:59

Автодор мега быстрый, там той улици 1500 метров. Делать будут месяц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися