У Києві біля Батьківщини-Матері переставляли танки і військову техніку (Фото)

На території Національного музею України у Другій Світовій війні переставили військову техніку і танки вперше за 30 років, для цього знадобилися особливі крани й військові тягачі. Про це повідомили у пресслужбі закладу.

Повідомляється, що військові, які прибули з Чернігівської та Житомирської областей, проводили роботи по перестановці техніки, за чим спостерігали відвідувачі музею. Незабаром музей планують оновити й почати регулярно проводити там актуальні виставкові проєкти.

На майданчику бойової техніки поруч із Московськими воротами встановили зразки бойової техніки та зброї, яку використовують на Донбасі сьогодні.

Нагадаємо, що в Києві в день святкування 30-річчя Незалежності України, 24 серпня, відбудеться масштабний військовий парад і салют. У День 30-річчя Незалежності в Україні вперше планують провести три основних урочистих заходи за участю представників і техніки сил безпеки та оборони України та країн-партнерів. Під час військового параду продемонструють нові українські зразки озброєння і техніки.

Під час проведення військового параду в Києві планують провести артилерійський салют з острова Труханів, зазначив Сергієнко. Урочисте проходження бойових кораблів і проліт авіації в інших містах України, а також показ військової техніки в Одесі й урочисте проходження катерів по річці Дніпро відбудуться одночасно з проведенням військового параду в Києві, додав представник Центрального управління безпеки військової служби ВСУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир Донбасс

9 серпня 2021, 20:10

"День Независимости"...позорники, более зависимой украина ещё никогда не была. Продажный президент, продажная рада и большая толпа наша-хата-скраеров, которыми помыкают понадусеры....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися