У Київській області знайшли небезпечну добавку в популярному морозиві

У компанії дали свій коментар з приводу ситуації, що склалася

У Київській області було виявлено морозиво з несанкціонованою добавкою. Про це повідомляється у пресцентрі Держпродспоживслужби
України.

За інформацією джерела, у морозиві, виробником якого є Mars Wrigley Confectionery у Франції, була виявлена добавка "Етиленоксид" у стабілізаторі Lygomme, яка на території нашої країни є несанкціонованою.

"Етиленоксид" є небезпечною речовиною, токсичною для людського організму. До слова, його часто застосовують у дезінфекції медичних інструментів або для обробки місць зберігання різних рослинних продуктів. Цю речовину також нерідко застосовують у фармакології.

Держпродспоживслужба оповістила торгові мережі про те, що при виявленні такого морозива, його слід відразу ж прибрати з продажу і повідомити про те, що трапилося, у компетентні органи. Важливо зазначити, що статися це має не більше ніж через два дні після виявлення небезпечного продукту.

У компанії також дали коментар з приводу ситуації, що склалася. Керівництво ТОВ "МАРС УКРАЇНА" повідомило про рішення терміново вилучити морозиво, виробником якого є Mars Wrigley Confectionery, Steinbourg (Франція). Також у компанії підкреслили, що якість і безпека продукту для них є пріоритетними, передає "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло про те, що в Київській області виявили польський сир із небезпечної добавкою. Ця речовина не розчиняється в шлунково-кишковому тракті людини. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що в Чорнобильській зоні ловлять збирачів чорниці, попри те, що в зоні відчуження суворо заборонено збирати ягоди. Детальніше в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валентина

10 серпня 2021, 09:35

Что вообще можно есть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися