В'їзд в Київську область обмежений для великовантажного транспорту

Про зняття обмежень буде повідомлено додатково

Сьогодні, 9 серпня, в'їзд в Київську область для великовагового транспорту буде обмежений. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Київської області на своїй офіційній сторінці в Facebook.

За інформацією джерела, починаючи з 14:00 сьогоднішнього дня для великих вантажівок, вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн, проїзд буде обмежений. Також наголошується, що дані обмеження будуть здійснюватися на всіх під'їздах до Київської області.

Правоохоронці повідомили, що причиною тому стала дуже спекотна погода. Температура повітря вдень перевищувала 28 градусів тепла. Про зняття обмежень буде додатково повідомлено. Передбачається, що це станеться до 8 години вечора сьогоднішнього дня.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві на місяць перекрили рух перед Севастопольською площею. Дорожники проводитимуть середній ремонт покриття. На магістралі оновлять систему зливової каналізації, облаштують нову проїжджу частину і асфальтне покриття. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві на два місяці перекрили проспект Героїв Сталінграда. На тій ділянці робітники починають масштабний капітальний ремонт. Відомо, що на магістралі буде оновлено асфальтне покриття, а також буде встановлена система зливової каналізації, а також буде облаштовано проїжджа частина. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися