У Києві на місяць змінили рух транспорту: деталі (Схема)

В Оболонському районі столиці через проведення ремонтних робіт на проспекті Степана Бандери і проспекті Героїв Сталінграда на місяць змінили рух громадського транспорту. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що з 10 серпня по 10 вересня будуть внесені зміни в маршрут тролейбусів під номерами 34, 44 і 47. Рух тролейбусів буде організовано: 34 маршрут - вулиця Північна - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Архипенка - вулиця Йорданська - вулиця Маршала Малиновського - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Маршала Тимошенко - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Північна (маршруту тимчасово присвоєно номер 34-К).

Маршрут №44, якому присвоєно номер 44-К, курсуватиме від вулиці Північна до вулиці Олександра Архипенка, а маршрут 47-К - від вулиці Милославська до вулиці Олени Теліги.

Нагадаємо, що н
а лівому березі української столиці змінили рух на Харківському шосе. Тепер на магістралі з'явилася нова смуга для руху громадського транспорту. Заступник голови КМДА Олександр густіла повідомив, що на Харківському шосе від Дарницької площі до вулиці Привокзальна заробила смуга для руху громадського транспорту довжиною 3 кілометри в обидва напрямки. Шосе стало 32-й локацією зі смугою для громадського транспорту в Києві.

Чиновник заявив, що завдяки впровадженню смуги будуть з'єднані Деснянський, Дніпровський і Дарницький райони столиці. До кінця року подібні смуги планують запустити на проспекті Правди, вулицях Лугова та Івашкевича.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Коля

11 серпня 2021, 03:27

В Киеве уже полностью отменят движения. Мосты то у нас... кличко, ты просто гондон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися