Прощання з Олександром Ройтбурдом: із Києва організують автобус в Одесу

В Одесі відбудеться церемонія прощання з художником і директором Одеського художнього музею Олександром Ройтбурдом, який пішов із життя 8 серпня. Про це повідомили на офіційній сторінці музею в Facebook.

Сама церемонія відбудеться 11 серпня, про час буде повідомлено пізніше. Для друзів близьких художника з Києва буде організовано автобус до Одеси. Безплатний трансфер буде на нічному автобусі, який відправиться 10 серпня о 22:30 і вранці прибуде до Одеси. Для бронювання місця в автобусі потрібно написати арткуратору Лізі Герман.

Точний час церемонії прощання поки невідомий, орієнтовно це буде перша половина дня 11 серпня. Олександр Ройтбурд помер 8 серпня на 60-му році життя.

Нагадаємо, що недавно в столиці пішов із життя перший глава Служби безпеки України (СБУ), колишній секретар Ради національної безпеки і оборони й прем'єр-міністр України Євген Марчук. Йому було 80 років. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила його дружина Лариса Івшина.

Відомо, що у політика і державного діяча зупинилося серце. Пізніше у пресслужбі СБУ повідомили, що причиною смерті видатного державного діяча стали наслідки COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися