У Києві під час екстремальних зйомок забруднили Софійську площу (ФОТО)

Зйомки реклами відбулися без узгодження зі столичною владою

В історичному центрі Києва під час екстремальних рекламних зйомок забруднили Софійську площу. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Сьогодні вранці посеред пішохідної зони на Софійській площі на великій швидкості дрифтували автомобілі. Під час події організатори зйомок не встановили спеціальних огороджень. Окрім того, столична влада не давала дозволу на цей захід, наголосили у КМДА.

Слідами автомобільних колес під час зйомок значно забруднили покриття на Софійській площі. Через це влада Києва звернулася до правоохоронців що розслідування інциденту та встановлення причетних до нього осіб. У КМДА також оприлюднили світлини наслідків екстремальної зйомки на Софійській площі. Збитки через забруднення історичного центру столиці поки що не називають.

Нагадаємо, у столиці триває реставрація Національного заповідника "Софія Київська". Відновлювальні роботи ведуться у межах всеукраїнської програми "Велика реставрація". Зокрема, у Національному заповіднику "Софія Київська" тривають роботи з відновлення інтер’єрів Консисторії. Наразі цей об’єкт облаштовують під адміністративні приміщення. Тут працюватимуть науковці та розмістять бібліотеку з читацькими залами. У заповіднику "Софія Київська" завершують реставрацію частини приміщень колишньої Хлібні. Цей об’єкт пристосують під виставкові зали. Відкриють його у серпні виставкою робіт галицького скульптора Пінзеля та його учнів.

Окрім того, у Києві триває реставрація Національного художнього музею України. Першу реставрацію закладу розпочали у 2018 році. З кінця ХІХ століття музей вже ставав на реконструкцію з 1967 року по 1972 рік, проте ніколи не реставрувався до літа 2018 року. Реставрація розрахована на три етапи та проводиться поступово. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ігор

10 серпня 2021, 14:47

Боляче й Образливо.. Я неодноразово захищав Київського міського голову. Зокрема, коли "Мост устал", бо металеві конструкціії справді "втомлюються". І ржати тут було ніяк недоречно. Але W T F ?! Віталію, ти що справді не знав що ці д**іли накручують біля нашої Софії? "Нє вєрю". Справді - Боляче й Образливо.

Теразини

10 серпня 2021, 13:27

Усім рекламщикам впаяти максимальний штраф і громадські робити, вимить все місто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися