Як правильно вибирати кавун: продавці з Київської області розкрили кілька секретів

Серпень - це пора кавунів і динь. До середини місяця кавуни якраз дозрівають і стають особливо смачними. Проте вибрати цю ягоду не так просто, щоб прийшовши додому і розрізавши, не розчаруватися у своїй покупці. Сімейна пара з Київської області, яка довгі роки займається продажем кавунів, розповіла, як правильно вибрати цю літню солодкість правильно.

Житель міста Переяслав разом зі своєю дружиною протягом багатьох років займаються реалізацією кавунів. Подружжя відзначають, що при покупці ягоди потрібно звертати увагу на хвостик. У стиглого кавуна він буде помірно сухий. Якщо ж хвостик пересушене, це означає, що кавун вивезли з баштану дуже давно.

Пара розповіла про ще одну важливу деталь - кавуни ділять на "дівчаток" і "хлопчиків". Останні - це ті, які довгасті, і мають опуклу нижню частину. "Дівчатка" - це ті, що мають більш плоский низ. Продавці радять купувати кавуни- "дівчинки", оскільки в них менше кісточок і вони солодші.

Також при покупці потрібно звернути увагу на смуги на кавуні. У стиглого кавуна вони будуть яскравими та насиченими, а разом з тим і жовта пляма на шкірці. Біла пляма буде говорити про нестиглі ягоди.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області виростили гігантську лохину. Ягода потрапила до Національного реєстру рекордів України через свого величезного розміру. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області виявили небезпечний польський сир. Експерти знайшли в продукті несанкціоновану добавку, яка небезпечна для людини. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися