На трасі Київ-Чоп перекрили рух транспорту: подробиці

У Київській області тимчасово обмежать рух на одній із ділянок траси Київ-Чоп через будівництво нової транспортної розв'язки. Про це повідомили у пресслужбі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що поблизу селища Стоянка в Київській області триває будівництво нової транспортної розв'язки. На цьому етапі будівництва починається бетонування прогонової споруди. Через це з 11 по 13 серпня буде закрита смуга в напрямку Львова.

Рух в обох напрямках буде здійснюватися по лівому проїзду, на період обмеження руху з двох сторін будуть встановлені попереджувальні тимчасові знаки.

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомили про те, що нова київська окружна дорога матиме протяжність в 150 кілометрів.

Вона повинна буде перейняти 70% вантажного трафіку, який сьогодні йде транзитом через Київ. Вартість проєкту оцінюють у 85 мільярдів гривень, а його реалізація запланована на 2025 рік.

Також на трасі Київ-Одеса недавно відкрили рух по мосту через Хаджибейський лиман, на якому провели капітальний ремонт і розширили кількість смуг.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Читайте также