На трасі Київ-Чоп перекрили рух транспорту: подробиці

У Київській області тимчасово обмежать рух на одній із ділянок траси Київ-Чоп через будівництво нової транспортної розв'язки. Про це повідомили у пресслужбі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що поблизу селища Стоянка в Київській області триває будівництво нової транспортної розв'язки. На цьому етапі будівництва починається бетонування прогонової споруди. Через це з 11 по 13 серпня буде закрита смуга в напрямку Львова.

Рух в обох напрямках буде здійснюватися по лівому проїзду, на період обмеження руху з двох сторін будуть встановлені попереджувальні тимчасові знаки.

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомили про те, що нова київська окружна дорога матиме протяжність в 150 кілометрів.

Вона повинна буде перейняти 70% вантажного трафіку, який сьогодні йде транзитом через Київ. Вартість проєкту оцінюють у 85 мільярдів гривень, а його реалізація запланована на 2025 рік.

Також на трасі Київ-Одеса недавно відкрили рух по мосту через Хаджибейський лиман, на якому провели капітальний ремонт і розширили кількість смуг.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наварра

11 серпня 2021, 19:19

Ввг, у нас в стране есть бо́льшая проблема, это тупые маргиналы среди населения, например такие как вы. Орать "зрада" не включая голову это прям ваше, эти "альтернативные проезды" маги из Хогвардса организуют или нужно сначала вбухать ярд гривен на временные дороги? Во дебилы...

Ввг

11 серпня 2021, 18:44

Нет сначала альтернативные проезды организовать, так перекрыть, н- х все направления и остановить пол страны. У вас в Автодоре в натуре дауны или притворяетесь?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися